Fönster & Dörrar

Fönstermontering

Vårt arbetssätt

Tillsammans med [ett team av specialister] (?!) levererar vi ett komplett servicepaket inom hela Sverige; vi erbjuder allt från rådgivning om lämpliga storlek på fönster till färdigt montage och besiktning. Här nedan finner du mer information om processen från orientering(?!) till efterbesiktning.

Offert

Varje bostad och företagsbyggnad har unika fönster. Våra rådgivare kommer gärna till er för en kostnadsfri rådgivning kring era specifika önskemål. tillsammans med er går rådgivaren igenom alla möjligheter gällande fönstermontage i er bostad eller företagsbyggnad/kontor (?!) och sammanställer en fullständig och utförlig offert vilken finns er tillhanda inom en vecka (inga offerter är bindande).

Uppdrag

Efter det att ni har mottagit offerten kan ytterligare ett besök bokas in om ni har ytterligare frågor eller funderingar kring innehållet. Tillsammans går vi igenom offerten och genomför då eventuella ändringar eller tillägg i denna. När ni har bestämt er för att anlita oss sammanställer vi gemensamt en beställningsbekräftelse. I bekräftelsen redovisas noga vilka material som ska användas, vad som ska utföras samt hur stor er kostnad blir. Detta gör vi för att försäkra oss om att ni ska slippa tråkiga överraskningar under arbetets gång.

Projektering/förarbete

En god projektering är halva arbetet, därför erbjuder vi er en projektering/ett förarbetet av yttersta precision. Efter att vi ingått undertecknat avtal om utförandet av er beställning planeras projektet in hos oss. I samråd med er finner vi ett lämpligt startdatum, vilket skriftligen bekräftas till er. Ca 6 veckor före beräknat startdatum genomför vi ytterligare ett besök hos er för att kontrollmåtta innan monteringen genomförs. Kontrollmätningen sker på en avtalad tid då vi förväntar oss att ni finns tillgängliga på plats. Eventuella ändringar kan då diskuteras och dokumenteras. Under detta besök fastställs fabriksmått, upphängning m.m. Därefter beställer vi fönster och nödvändigt material enligt avtal med er.

Montering och besiktning

…..vid avtalat startdatum levereras de beställda fönstren till er och monteras enligt avtal. För såväl ny montering som renovering garanterar vi er ett arbete utfört med yttersta precision, detta gäller allt från demontering av gamla fönster till montering av nya samt efterarbete. Efter utfört arbete genomför vi tillsammans med er en besiktning av

Service

Information kommer inom kort…