Om oss

ASD-gruppen erbjuder tjänster inom plåtslageri, taksäkerhet, bygg och renovering.

I februari 2016 upprättades ASD-gruppen. Som ägare står André Soederhuizen, i samarbete med Martin Doornink, ägare till ASD Bouw från Nederländerna. Tiden går och ASD-gruppen växer med den.

Vi är idag ett litet och personligt byggföretag. Vi prioriterar våra kunder och utförandet av projekt skräddarsys efter önskemål i såväl stora som små uppdrag. ASD-gruppen ska kännetecknas av att alla projekt ges extra uppmärksamhet och omsorg, vilket medför att projekten överstiger uppdragsgivarens förväntningar på praktiska och funktionsdugliga lösningar. Vår filosofi är att alltid tänka efter före. På så sätt vet vi att vi skapar ett mervärde för er som kunder. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt; ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Vårt byggföretag består av drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar med mångårig samlad erfarenhet.

Vi är ett komplett företag som utför arbeten inom de flesta områden. Vi har kompetens inom bl.a. plåtslageri, taksäkerhet, renovering, nyproduktion och fönstermontering m.m. Vi samarbetar endast med certifierade företag inom övriga områden såsom el och VVS.

VÅRT MOTTO ÄR FLEXIBILITET OCH ENKELHET.

Vi har vårt huvudkontor på Ekerö.
Välkomna till oss!